Pussycat Dolls nye pikante lingeri kollektion

pussy_cat_dolls_lingerie_kollektion.jpg

Det virker næsten som om alle de kendte er multitalenter for tiden, de starter som sangere eller skuespillere, men ender ofte med at blive begge dele, og så bliver de lige designere oveni. Produkterne er sjældent noget man kan råbe hurra for, selv om det ofte sælger godt bare på navnet.

En gang i mellem dukker der alligevel nogle rigtige perler op blandt denne type design. Et af disse tilfælde viste sig under Mercedes-Benz Fashion Week i Los Angeles sidst torsdag, da den nye Pussycat Dolls lingerikollektion blev vist frem. Kollektionen er designet af gruppens grundlægger Robin Antin, og kollektionen har fået navnet “shhh”.

Det var ikke kun den sexede kollektion der vagte opsigt, for det var et meget godt gennemført show der var spækket med musik og dans, og det hele blev afsluttet af at Pusscat Dolls optrådte.

Via PopCrunch

Tilføj kommentar