Om

Velkommen til Mode Nyt og tak fordi du kiggede forbi.

Mit navn er Marianne. En af mine store interesser er mode og design, og jeg bruger meget tid på at tjekke ud nye ting indenfor modeverdenen. Som så mange andre vil jeg gerne dele mine “opdagelser” med andre, og det er det jeg bruger denne side til.

Mode Nyt præsenterer modenyheder indenfor sko, tøj og tilbehør/accessories, til både mænd og kvinder. Der vil være nyheder om modeshows, messer og produkter, men også gode links til butikker, artikler, guides og andre mode relaterede websites.

Fokuset er internationalt, og nyhederne er fra hele verden.

Ønsker du at kontakte mig med ris/ros, ønske om at reklamere på siden, eller emner til artikler er du velkommen til at bruge kontaktformularen.

Butikken

Mode Nyt har gennem forskellige partnere opbygget et større shopping katalog over mode produkter og samtidig gjort det nemt og bekvemt at søge i dette katalog.

Man kan filtrere på f.eks. prisområde samtidig som man filtrerer på en bestemt kategori og derved hurtigt finde de produkter man leder efter.

Gå til Mode Nyts Butik

Har du nogen forslag til forbedringer f.eks. i form af andre søgekriterier er du velkommen til at tage kontakt til os.

Vil du have din butik med?

Hvis du har en online butik relateret til mode, som du gerne vil have inkluderet i vores shopping katalog, så tag endelig kontakt til os.