Peter Pilotto Resort 2012 - Kjoler med abstrakte mønstre og drapering

Resort 2012 kollektion er den første af slagsen for Peter Pilotto - Det vil sige den første kollektion de har designet udover de to årlige sæson-kollektioner forår/sommer og efterår/vinter. Kollektionen er fuld af kjoler med spændende abstrakte mønstre og draperinger.

Peter Pilotto er et London baseret brand, som designes af duoen Peter Pilotto og Christopher De Vos.

Pilotto er den af designerne der har fokus på mønster og tekstil, mens De Vos fokuserer på drapering og silhuet - og efter resultaterne at dømme, er det en designmæssigt meget velfungerende duo.

Peter Pilottos kollektioner kendetegnes ved spændende mønstre, bløde feminine silhuetter og enkle draperinger, der ofte samtidigt er meget dramatiske og iøjnefaldende.

Disse kendetegn ser vi selvfølgelig også i Resort 2012 kollektion, som præges af abstrakte prints, kontraster og draperinger der understreger den kvindelige figur. Kjolerne fra denne kollektion er absolut fantastiske.

Min personlige favorit blandt denne kollektion, er kjolen der ses på det første billede. I denne kjole blandes et levende abstrakt mønster med et minimalistisk firkløver mønster. Kjolens harmoni og kontraster er meget iøjnefaldende.